top of page

Szemléletünk

Személyes életünkben és hivatásunkban egyaránt ötvöződik a pszichológia és a spiritualitás. Az emberről, mélyen egyetértve az egészségpszichológia mai emberképével, mint bio-pszicho-szocilális és spirituális lényről gondolkodunk.

 

Ha felismerjük a felelősségünket az életünk iránt, megnyílik a lehetősége annak, hogy az élet elszenvedése, a sodródás, a körülmények okolása helyett válasszuk a tudatos életet, a problémákkal, rejtett fájdalmakkal és félelmekkel való szembenézést, a belső erőforrásaink mozgósítását, eddig ismeretlen képességeink felfedezését és használatát.

 

Az önismereti út során dolgozhatóak át a korábbi korlátozó viselkedési és érzelmi mintázatok, a kondicionáltság. Ezek meghaladása vezet el egy békésebb, hitelesebb önmagunkhoz.

black and gold buddha figurine_edited.jp

„Mélyen hiszünk klienseink belső bölcsességében, és lehetőségeiben, a mi feladatunk, hogy olyan kapcsolatot nyújtsunk, amelyben ez a bölcsesség és lehetőség felszabadul és erősödik.” 

 

 

Dave Mearns, Bian Thorn

mirror.png

Segítőként magunkra, mint, támogató, egyenrangú partnerre tekintünk, aki jelenlétével facilitálja, támogatja a fejlődésed és növekedésed az önmegvalósítás, a kiteljesedés irányába.

 

Van egy mondás, szemlélet, amely szerint, addig viheti a segítő a páciensét, amíg maga is eljutott önmagában, a saját önismeretében. „Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni”, így tehát az önismereti folyamatainkban folyamatosan merülünk, dolgozunk.

Az Integrál Mentoring 

önismeret, személyiséggazdagítás és 

a hétköznapok pszichológiai megértése

  • Személyesen kísérünk, támogatásunkkal haladásodat szolgáljuk. Az irányítás helyett teret adunk annak, hogy a saját élettörténetedben a magad útjára találj rá és meghozd az egyéni döntéseit.

  • A problémamegoldás és változás érdekében alkalmazkodunk a te természetes ütemedhez, miközben fontos érzelmi töltettel bíró témákat dolgozol fel és teszel magadévá.

  • Tiszteletben tartjuk határaidat és támogatjuk erőidet.

  • Az aktuális élethelyzet, kérdéseid változásáért közösen dolgozunk, nem csak a jelenben.

  • Felszínre hozzuk a rejtett tartalékokat, az élet szolgálatára, az egészség védelmére.

  • Integrál szemléletben gondolkodunk, azaz bárhol jelentkezik is probléma, holisztikusan, az egész életed kontinuumában tekintünk és módszereket ötvözünk.

  • A mentorálás során praktikus és támogató eszközöket kapsz magadhoz. Megtanulhatsz  nézőpontot váltani: mire jó mindez nekem, mire tanít, mire tesz alkalmassá?

  • Segítünk, hogy formába öntsd hiteidet, értékeidet és a magad által kijelölt változások megtörténjenek az életedben.

Módszerek, melyeket ötvöztünk

Kognitív módszerek

NLP

Rogersi személyközpontú segítő beszélgetés

Kapcsolatdinamikai modellek

Spirituális hagyományok

Inegrál pszichológia

Pszichodráma

Bodywork

Gestallt

Kapcsolat

DSCF2576 (1).JPG

integrál szemléletű mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető

35151428_1367284900082445_2701789618960859136_n.jpg

integrál szemléletű coach,

bodywork csoportvezető

+36 70 259 4819

bottom of page