top of page

Férfi Tábor

Tegyél azért, ami igazán fontos!

Magyarpolány 

2024. április 19-22

unnamed.jpg

Az elmúlt évben váratlan helyzetek sora késztetett minket alkalmazkodásra. Szerepről, szerepre újra kellett értelmezni az életünket, férfiként, társként, apaként. A bizonytalanságok egyben felhívások is: mi fontos igazán?, mi elhanyagolható? Megszokások ezek, vagy tényleg ez az, amiért érdemes tennünk, élnünk igazán? Ebben a táborban eltávolodunk a hétköznapoktól, hogy ki-ki önmagához közelebb kerülhessen. Közösen, férfiakból álló speciális térben dolgozhatsz azon, hogy a magabiztos haladáshoz megtaláld a szükséges belső stabilitást, s megújult erőforrásokkal előre lépj.

Itt erősségeidre építünk. Kimondhatod, amit jó kimondani, s ezáltal letehetsz egy-egy terhedet. Ráismerhetsz, hogy más is jár hasonló cipőben. Új megoldásokat is elleshetsz, és a te tapasztalataiddal mások életét inspirálhatod.

Alkalmazkodsz? Mi az irányod? Alakítod? Engeded?

Létkérdés, hogy készek vagyunk-e alkalmazkodni, hiszen az élet erős kihívásokat dob fel: mostanában számtalanszor felötlik: szükséges-e ez nekem? Hasznos-e ez most számomra? Férfiként fontos, hogy lássuk: van hatásunk, van, amit alakítunk, formálunk, mint egy fa, melyet faragunk, egy épület, amit építünk, egy kapcsolat, amit gondozunk. Ezáltal alakítjuk az életünket.

Ezekhez szükséges, hogy legyen irány.

Jó irányba megyek? Ezt szeretném? Igazán? Miből látom, érzem, élem, hogy ez számomra a helyes vágány? S ha már haladsz, ha már rácsatlakoztál egy ütőérre az életedben, kell az engedés is. Tudjad megvárni a dolgok idejét. A kapkodás helyett engedd kibontakozni a dolgaid beérését. Elengedd, ami már visszafog, ami már nem táplál tovább, legyen az bármi, amiben a megszokás már akadályoddá vált.

Start

 Foglalkozz azzal, ami aktuális, ami igazán fontos!

Man watching Muriwai sunset_edited.jpg

Emberként időről-időre mindannyian szembenézünk e témákkal. Néha olyan helyzethez ragaszkodunk, ami már nem építő, ahelyett, hogy előre nézve elengednénk. Néha csak farigcsálunk, alakítgatunk, szerepeket játszunk belső iránytű nélkül. Ha hasonlókat tapasztalsz, tudd: ezen megéléseid, sokszor régi, már eltemetett fájdalmakból táplálkoznak, hiányokból gyökereznek.

 

A táborban van idő arra, hogy megálljunk. Értékeljük, ami van. Erőt merítsünk “velünk egyívásúakból”. Ezen elfogadó közegben leporoljuk , ami idejétmúlt. S egymást támaszul használjuk arra, hogy lendületet vegyünk.

Kulcsszavak

 • Belépés a jelenbe.

 • Kapcsolódás az értékeinkhez.

 • Megtalálni a stabilitást adó pontokat, belső értékeket. 

 • Fókuszban az erősségeink.

 • Rugalmas alkalmazkodás és kommunikáció.

 • Magadért. Továbblépés és a világhoz való alkalmazkodás.

Erre számíts

Csapatjáték - Tábortűz - Önismereti munka - Aktívitás, mozgás - Szabadidő - Visszajelzések

2_FFitabor-2022hangulat-korben_IMG_7563.HEIC (1).jpg
20220709_102758.jpg
5_FFitabor-csoport-lábak_IMG_7658.JPG

A folyamaton átívelő módszerek

Tiszta játékszabályok - Pszichodráma - Bodywork - Csoportos coaching - Sharing

A helyszín és szálláslehetőség

Helyszín: Magyarpolány, Lélekzug központ, Újépítésű, a természetbe simuló ház. 

Szálláslehetőség: Magyarpolány községben falusi vendégházakban. A jelentkezőknek az általunk ajánlott szálláshelyek listáját megadjuk. A tábor területén szélvédett domboldalban a fenyves területén sátrazni is lehet, szaniterkonténerben a melegvizes zuhanyzás biztosított.

20220709_180632.jpg
Tabortüz-1536x1024 (1).webp
IMG_7552.HEIC

Beszámolók

balazs_hajde.jpg

Hajde Balázs

Ha van „feltétele” vagy „elvárása” a tábornak a résztvevő felé, akkor az egyértelműen a nyitottság és az őszinteség. Nyitottságra van szükség az új élmények, a saját belső világunk és a többi férfi felé, őszinteségre pedig magunkkal szemben. Akkor működik egy ilyen tábor, ha felvállaljuk az önmagunkkal való szembenézést, beleállunk a kihívásba és végigcsináljuk a folyamatot magunkért és a körülöttünk élőkért. Azt hiszem ez igazán férfias dolog.

Balint_edited.jpg

Gilicze Bálint

A mandala, a test tapasztalásai, expedíciók és a társak együttes ereje segítettek abban, hogy vasárnap reggel el-elcsukló hangon, nehezen formálva a szavakat elmondjam a többieknek, hogy mire jutottam, miben kérném a férficsoport segítségét.  Hamarosan egy hétköznapinak is nevezhető - de engem mélyen érintő - szituációban találtam magam, és a szereplők, érzések megszemélyesítésével (pszicho)drámai sebességgel elérkeztem a férfiak falához, majd pedig a küszöbön túli tér szabadságához.

Janos(3).jpg

Horváth János

Maga a Lélegzug az érintetlen természet, néhol rendezett, néhol rendezetlen. De mindenképpen
gyönyörű, mert az egész harmóniában van. A rendezett részek mindegyikének sajátos hangulata van.
A domb oldalába vájt kunyhó, a virágokból, növényekből épített
labirintus, az a sok levendula, amely egy általam nem érthető rendszerben van ültetve. A legérdekesebb talán a közepén található rekettyés erdő, ahol nekem először jöttek a tudatalattiból
származó képek.

Részvételi díj és egyéb információk

Jelentkezés

A részvételi díj: 

A tábori hozzájárulást sávosan alakítottuk ki 120.000 - 200.000 Ft között.

Amennyiben anyagi helyzeted megengedi, magasabb összeg befizetésével lehetőséget teremtesz olyan társak részvételére, akik csak az alacsonyabb összeg kiadását engedhetik meg. Nagyvonalúságodat előre is köszönjük!

 

Az ár tartalmazza:

 • a 4 napos programon való részvételt,

 • kellékeket,

 • napi egy meleg étkezést és a

 • tábortűz melletti enni és innivalót.

Ha a program megszólít, jönnél, és csak az anyagi rész az akadály, akkor is jelentkezz, kedvezményes lehetőségekről az interjún beszéljünk, személyesen.

Foglaló:

50.000 Ft, amivel biztosítod a helyedet.

Szállás: 

A részvételi díj a szállás árát nem tartalmazza, így egyéni igényednek megfelelően kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb szállást e három éjszakára:

 • vendégházban a községben

 • a táborhelyen 5000Ft/éjszakáért lehet sátrazni, itt is van melegvizes vizesblokk.

Jelentkezési és fizetési határidő:

2024. április 15. 

 

A szabad helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik, ezért, ha megszólít a program, biztosítsd helyedet azzal, hogy be is jelentkezel.

Hasonló program újra csak 2024-ben várható.

A csoport létszáma: max. 14 fő, ez biztosítja azt, hogy a szemlyés témádnak, fókuszodnak megfelelő teret tudjunk adni a csoportban.

Kezdés: április 19. 10:00

Befejezés: április 22. 16:00

Részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted, a foglaló befizetésével pedig véglegessé válik a jelentkezés.

Jelentkezés

Kérdésed van? 

Keress minket az alábbi elérhetőségeken!

35151428_1367284900082445_2701789618960859136_n.jpg

önismereti mentor, csoportvezető

+36 70 259 4819

attila2.jpg

cégvezető,

coach

+36 30 491 0156

DSCF2227 (1).JPG

Pszichológus, Coach, Kompetenciafejlesztő tréner

+36 30 204 5970

bottom of page