MÁRVÁNY KÖZPONT

“Valahova tartozni

alapvető emberi igényünk”

Közösség a városban

Márvány utca speciális miliőjű helye Budának, “közösség” a városban. Az erre lakó emberek köszönnek egymásnak, segítőkészek. A házunk lakóközössége is nyitott, befogadó.
 
Ebben a környezetben vált valóra régi álmunk: önismereti központot alakítottunk ki, magunk és szakmai partnereink számára, mely 2016 januárjában megnyitotta ajtaját.
IMG_20191107_144954.png

A lakást három év különböző központokban szerzett tapasztunk alapján alakítottuk ki a saját és kollégáink magánrendelése számára.

 

Egy olyan helyen akartunk dolgozni, ahol otthonosan érezzük magunkat. Ahol a helyiségek és a működés is az otthonosságot és emberi léptéket közvetítenek.

 

Ennek megfelelően alakítottuk ki technikailag a lakást mind szerkezetileg, mind a berendezése során. Valamint ilyen módon állítottuk össze a bérlési lehetőségeket.

Bérlő kollégáink és klienseik,

ügyfeleik igényeinek kiszolgálására

4 külön bejáratú szobánk és

2 tágas vizesblokk szolgál.

A lakás bejáratánál a széles gangon egy amolyan kültéri váró kap helyet, asztallal, székekkel és tavasztól számos virággal.

IMG_20191107_131540.png
A lakásba belépve a konyha – váró található. Az előtérből nyílik a 8,5 m2-es Zsálya szobánk. 
 
Itt a diszkréciót hangszigetelt falunk és a dupla ajtó biztosítja. Az érkező kliensek kényelmesen használhatják a várótermi mosdót, ihatnak egy kávét, vagy egy teát.

A lakásban tovább haladva, a belső hangszigetelt válaszfal mögött, tágas folyosó várja az érkezőt. A belső folyosón komódot helyeztünk el, amely a kollégák eszközeit hivatottak tárolni, így megkönnyítve az utazást és a munkát.

 

A bérlő kollégák saját fiókjaikban biztonságosan tárolhatják kellékeiket. 

IMG_20191107_132600.png
IMG_20191107_144721.jpg

A belső folyosóról nyílnak a további szobák és a belső fürdőszoba. 

A 18 m2-es Áfonya és 14 m2-es Mandula szoba egyéni ülésekre és többszereplős konzultációkra is alkalmasak tereink.

A 25 m2-es Rozmaring szobánk az egyéni ülések mellett méretével komfortos és otthonos a 8-12 fős csoportok, tréningek számára. 

 

Oktatás és frontális előadás esetén 18 főt tudunk kényelmesen fogadni.

Ismerj meg minket és nézd meg a házat

  • Több, mint szobabérlet:  Partnereinknek saját használatú fiókokat biztosítunk a közös térben elhelyezett szekrényben, így jegyzeteidet, kellékeidet nem kell magaddal hordanod, azokat biztonságban tarthatod nálunk.

  • A foglalásaidat jelszóval védett online felületen saját magad közvetlenül, egyszerűen intézheted.

  • Szakmai közösség tagja lehetsz: Közösségi szakmai helyet építünk. Ezért az közös használatú tereket két kliensed közt jegyzeteid rendezésére, pihenésre vagy olvasásra, kollégákkal való beszélgetésre igénybe veheted. 

  • Áraink rugalmasak: Ha kezdő vagy, ha egy-egy kliensed van, akkor is kapsz helyet. A szobák bérleti óradíjánál figyelembe vesszük, hogy mennyit dolgozol nálunk. Ha nagy óraszámban bérelsz, akkor a terembérlet díja sávosan csökken. Ha rendszeresen nálunk szolgáltatsz, akkor csoporttartásra is kedvezményesen kapod a teret.

  • A Központ jól megközelíthető: Budapesten a XII. kerületben a Márvány utca 29-ben található a Déli pályaudvar és a MOM Park között. Mind a közösségi közlekedési eszközökkel, mind autóval könnyen elérheted. Az M2 megállójától 900m-re, ill. két villamosmegállóra vagyunk. A 105-ös busz, a 17-es/61-es „Budai fonódó” valamint az 59-es villamosok megállója 2 percre sétával elérhető.

Foglalj szobát nálunk, ha önismereti tanácsadásra, pszichoterápiára, coaching, mediációs egyéni ülésekre keresel helyet.
Továbbá ajánljuk csoportszobánkat oktatásra, kis és közepes létszámú csoportokkal való munkára. 
 

Foglalni szeretnél? Kérdésed van?

Írj nekünk!