SEGÍTŐ SZAKEMBEREK 

KOMMUNIKÁCIÓ 

TRÉNINGJE

Tréning hivatásos és alternatív megközelítésekkel dolgozó

segítő szakembereknek

 

„Számomra hiánypótló volt ez a tréning társadalmilag is és a magam számára is. A tréning során tudatosítottam az eszköztáramat.

A coachingban azt éreztem, én csak beszélgetek. És most tudom, hogy ebben az élményben mi az, ami eszköz és kinyílt számomra ez a folyamat. Nagyon komoly dolog.”

István, coach

”Kíváncsian jöttem. Minden egyes alkalommal feltöltődtem. Az egyensúlyt éreztem végig, ahogy a témák egy nap során megszülettek és egyensúly volt az elmélet és gyakorlat között is. Ez a kultúra része és mindenkinek tanulnia kellene, függetlenül attól, milyen szakmában dolgozik, mert a kapcsolatainkat is átitatja, másrészt visszahat a személyiségünkre. Én hálás vagyok.”

Bea, logopédus, gyógypedagógus

"Sokat kaptam. Az elejétől rácsodálkoztam, mennyi minden van még. Jó volt elméletben és aztán gyakorlatban megtapasztalni. Visszagondoltam ma arra, hogy ahol most dolgozom, miért vagyok magabiztosabb és lehet, hogy ettől." - Márti néhány hete dolgozik új munkahelyén mentálhigiénés szakemberként."

Márti, mentálhigiénés szakember

A mediációs eszköztáramat szerettem volna bővíteni és nekem ez nagyon jó volt. Másként látok dolgokat.

El tudom mélyíteni a beszélgetést

és elvezetni őt a saját szükségletéhez. Jól kiegészítette a mediációs gyakorlatomat.”

 

Beatrix, jogász, mediátor

„Az a tapasztalatom, hogy az

én területemen nagyon szépen megtanulunk mindent, de a kommunikációhoz egy cseppet sem nyúlunk. Az én szakmai eszköztáramban nagy hiánypótlást adott.”

Kati, kineziológus

”Nagyon érdekesen, jó arányban adtátok át az anyagot, pont jó arányban volt a gyakorlat és az elmélet elegye. Amit adott, az a bátorság. Megjött bennem az elköteleződés a saját utam felé. Élveztem nagyon.”

Konrád, terápiában sok éve dolgozik magán, szakmai képzésbe készül:

A jelentkezésedkor írd meg, milyen alap, -módszerspecifikus képzettséged van, akár folyamatban pl.: coach, kommunikációs szakember, tréner, kineziológus stb.