BODYWORK

Ismerd meg önmagad
mozgáson és érintésen keresztül!

Jelen vagy?

Jóban vagy magaddal - most?

 

A bodywork a jelenlétre hív.
A bal agyféltekés, logikus részed elkezd kiegészülni, gazdagodsz a közvetlen tapasztalással. Kapcsolódsz az érzéseidhez, megtapasztalod önmagad, amihez a csoport tere, légköre és a közösen megélt szavak nélküli találkozások, figyelemvezetéses gyakorlatok lesznek segítségedül. A megérkezésre, az önmagaddal levő barátságra vezetnek ezek a tapasztalatok.

TK_logo.png

Mi az, amit elsajátítasz

a bodywork tanfolyamon?

A bodywork segítségével finoman kezdesz hangolódni a valódi szükségleteidre. 

 

Fokozatosan megtanulod kifejezni az igényeidet, a kéréseidet. Megtanulod és megerősödsz abban, hogy akkor mondj igent egy helyzetre, amikor valóban igent érzel, és megtanulod egyértelműen kifejezni, ha valamit nem akarsz. Mindezt a mozgáson keresztül gyakorolhatod be. 

 

Finomodik az érzékelésed, kapcsolódsz az erőforrásaidhoz. 

 

A csoporton töltődhetsz, kilazulhatsz. Az önfelfedezés után figyelmed természetesebben fordul kifelé is, ahol új kapcsolódási mintákat is kialakíthatsz.

 

Neked is hasznos lehet bodywork tapasztalatokat szerezni, ha az élet változásaiban belső iránytűt keresel. Kapcsolódhatsz a testhez, a testben tárolt érzésekhez. Ezeket apránként, lépésenként megismerheted, s ha megtalálod hogyan engedhetsz ezeknek teret, akkor feloldhatod beszűkítő voltukat. Azaz lehet az, ami van. Lehetsz olyan, amilyen vagy, megélheted az érzések sokszínűségét, megélheted a beszűkültség biztonságát és a tágasság élményét is.

bizalom_idyllwildarts.org_weaving-main-1

csoport

megtartás

CsigaEmpty-Snail-Shell-Damaged-Broken-Sh

nyugodt tempó

Belemerülni – és tudni kiemelkedni

Az életben – önismeret szempontjából – két nagy hibát véthetünk:

  • ha nem merünk élni, nem merünk benne lenni helyzetekben, érzésekben, pillanatokban

és

  • ha valamiben benne vagyunk, és akkor is benne ragadunk, ha már vége lenne.

Van, hogy fejlődésünket, épülésünket az szolgálja, ha belemerülünk, s van, amikor az, ha eltávolodunk, s kívül kerülve ránézünk az élményeinkre, tapasztalatainkra, tudatosítjuk azokat. A bodywork csoportokon mindezekre vannak helyzetek. 

A következő bodywork csoport 2019 őszén szeptember 15-én indul,

az első két alkalom nyitott.